Rólunk

Üdvözöljük Önöket a Galandia Termálközpont honlapján

Galánta városa a 2005-ös évben strukturális alapokból – pályázati felhívás alapján – 130 millió szlovák korona összegű anyagi támogatáshoz jutott. A jóváhagyott összeg célszerű támogatás volt és a pályázatra benyújtott projekt – „Egy egész évi üzemeltetésű termálfürdő” kiépítésének megvalósításához jelentett nem kis hozzájárulást.

A projekt sikeres megvalósítása remélhetőleg kedvezően befolyásolja majd Galánta város fejlődését a turizmus és az aktív idegenforgalom terén.

A termálközpont kiépítése 3 szakaszra van bontva, tervezve. Az első szakaszban tervezett munkálatok magába foglalják a termálközpont üzembe helyezését (beleértve valamennyi kinti és benti medencét), valamint az alapvető sport, szabadidő jellegű, és vendéglátó-ipari szolgáltatások beindítását.

A következő évek beruházásai mind a termálközpont szolgáltatásainak bővítésére irányulnak. A „távlati” tervek a következő egységek létrehozására vannak ütemezve :

  • szálloda komplexum kiépítése
  • wellness – központ kialakítása, amely az ún. kiegészítő fürdő – szabadidő jellegű szolgáltatások nyújtására specializálódna, már csak arra való tekintettel is, hogy a balneológiai szakvizsgálatok eredményei bizonyították a város geotermális forrásainak gyógyhatását
  • sportpályák létrehozása – golf, tenisz, squash, homokröplabda, fitnessz – központ, műfüves futballpálya, amely a geotermális források energiájával lenne fűtve
  • játszóterek, gyermeklátványosságok

A beruházások utolsó szakaszában a tervek szerint

  • szabadidő park
  • téli sportcsarnok
  • sétány

Kiépitésére kerül majd sor és bővítik a parkolási területeket.

Bízunk benne, hogy a tervezett anyagi beruházások fellendítik a város idegenforgalmát, és a létrehozott Galántai Idegenforgalmi Központ közkedvelt és keresett családi üdülőhellyé, pihenőhellyé válik, és így megteremtjük az aktív pihenés minden előfeltételét látogatóink, vendégeink számára.

Szeretettel várjuk Önöket !Partnerek:

www.bombovo.sk
www.sacr.sk
www.lyoness.com
Gas
www.rancgalanta.sk
© Copyright - www.galandia.sk
Web development by GRANDIOSOFT
© www.galandia.sk
Honlap fejlesztés GRANDIOSOFT